Nejmagičtější kouzelník v Praze

Jsem Martin Kellman a jsem kouzelníkem již 12 let. Začínal jsem podobně jako většina mých kolegů. Jakožto malý kluk jsem postupně zkoušel triky z kouzelnické knížky. Vášeň ke kouzlům ale se mnou zůstala i nadále, a tak začala moje kariéra. Nejdříve jsem nastoupil do kouzelnického kroužku pana Netopila a potom jsem přestoupil k panu Jedličkovi, kde jsem se naučil správnému pohybu na jevišti a hereckému výkonu. Dodnes jsem také členem prestižního klubu KIM club Praha, na co jsem neuvěřitelně hrdý. Dnes se hlavně zabývám kouzlením a moderováním nejrůznějších akcí.

Profesionální kouzelník na vaší akci

Většina z nás chce zajistit naším dětem co nejvíce magické vzpomínky. Není nic jednoduššího! Mám mnoho zkušeností s dětskými oslavami narozenin v Praze. Samozřejmě se postarám o to, aby žádná z ratolestí se během představení nenudila. A jakpak by přece mohla? Však jim dám jedinečnou možnost si vyzkoušet magii na vlastní kůži. Není samozřejmě také problém domluvit délku trvání vystoupení na 25 nebo 60 min.

Ať vaše díte má naprosto nezapomenutelné vzpomínky

Kromě kouzel také nabízím modelování zvířátek z balónků a dětský aerobik. Vytvářím společný taneční výstup, do kterého se i ti nejmenší rádi připojí a zatancují ke známým dětským písničkám.

Možná naopak chcete přátelskou párty nebo firemní večírek pro své dospělé kamarády? Organizujete akci pro známé, které ještě neznáte moc dobře a chcete prolomit ledy? Dokážu také oslovit i starší diváky. Než si všimnou, tak se stanou součástí mého programu a smějí se spolu s ostatními.

Jsem samozřejmě také schopen vykouzlit skvělý projev pro veřejnost, kterou pobavím svým moderováním. Opět ať jsou diváci mladší nebo starší, tak nebudu mít problém s přizpůsobením se svému publiku. Každý bude naprosto spokojený.

Pokud byste měli zájem, tak mi napište prosím e-mail, zavolejte nebo kontaktujte prostřednictvím rychlého formuláře na mých webových stránkách.